Wilde eendenfilets met kersensaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de eendenfilets met zout en peper. Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de filets aan beide zijden dicht. Neem de filets uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Neem de pan van het vuur en voeg de overige boter toe. Verwarm de kersen met 2 dl. sap in een andere pan. Meng het aardappelmeel aan met de Marasquin en bind hiermee het kersensap. Verwarm de boter opnieuw en bak hierin de eendefilets aan beide zijden bruin(reken voor elke zijde ongeveer 4 minuten). Neem de filets uit de pan en serveer ze op verwarmde borden. Voeg het overige ker-sensap toe aan de bakboter en serveer de kersensaus er apart bij. Wilde eendenfilets met kersensaus, spruitjes en gekookte aardappelen. Tip: Voeg de kersensaus toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los.

Wilde eendenfilets met kersensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept