Neem het gare ganzenvlees van de botten en verwarm dit in de saus. Voeg op het laatst een scheutje slagroom en grofgemalen peper toe. Braad de gans een dag van tevoren volgens het recept "Wilde gans uit de oven" en laat het braadvet in een aparte schaal afkoelen. Verwijder de volgende dag het gestolde vet en verwarm hiervan 3 el in een koekenpan. Fruit hierin de gehakte uien met de kleingesneden knoflook en voeg de kerrie toe. Voeg dan de bloem toe en roer alles dooreen. Giet het braadvocht, scheutje voor scheutje in een pan en breng het geheel al roerende aan de kook. Voeg de champignons in plakjes toe en verwarm de saus nog ca. 10 min. Warm de gans op in de oven (180 graden), gedurende ca. 60 minuten of gebruik de magnetron. Gans in champignonsaus met gekookte worteltjes, gemengde salade en gekookte rijst vermengd met kurkuma (geelwortel). Tip: Vervang een gedeelte van het braadvocht door witte wijn of bouillon.