Wilde paddestoelen met jeneverbesboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plet de jeneverbessen in een vijzel en wrijf ze fijn. Roer er de boter door en vermeng alles goed. Was de de paddestoelen niet, maar borstel ze schoon. Halveer grote exemplaren of snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan met zware bodem. Bak hierin de paddestoelen op hoog vuur. Voeg, als de paddestoelen bruin beginnen te worden, de knoflook, tijmblaadjes en zout en peper naar smaak toe. Als de paddestoelen waterig worden, ga dan door met koken tot al het vocht is verdampt. Verdeel het gerecht over 4 borden. Leg op elk bord een kwart van de jeneverbesboter en laat die over de paddestoelen smelten.

Wilde paddestoelen met jeneverbesboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept