Wildragout met bospaddestoelen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de marinade door de wijn op smaak te brengen met de versnipperde uien, de in schijfjes gesneden wortel, de in blokjes gesneden selder en de kruiden. Laat het vlees minstens 1 nacht in de wijn rusten. Laat de 100 gr boter smelten en braad het uitgelekte en drooggedepte vlees aan alle kanten aan. Voeg dan de marinade toe tot het vlees net onder staat. Laat op matig vuur 1,5 uur garen. Wrijf de paddestoelen schoon met keukenpapier en braad ze in de hete boter met de geperste look kort aan op hevig vuur. Voeg de paddestoelen bij de ragout 5 minuten voor u de schotel opdient.

Wildragout met bospaddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Chartreuse
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept