Wintersoep met rundvlees en groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de parelgerst in een grote pan. Giet de bouillon erover en voeg de gemengde kruiden toe. Breng de bouillon aan de kook, doe het deksel op de pan en laat de soep 10 minuten sudderen. Verwijder eventueel vet van het vlees en snij het vlees in dunne reepjes. Schuim de bouillon af met een schuimspaan. Voeg het rundvlees, de wortel, prei, ui en selderij toe aan de soep. Breng de soep weer aan de kook, doe het deksel op de pan en laat het geheel 20 minuten sudderen of totdat het vlees en de groenten net gaar zijn. Schuim de soep nogmaals af. Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep de soep in warme kommen en strooi er wat verse peterselie over. TIP : Serveer de soep met vers volkoren stokbrood

Wintersoep met rundvlees en groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wintersoep met linzen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintersoep met gerst en knolgroenten
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wintersoep met linzen
0 min
Bekijk recept
Wintersoep Met Een Dakje
20-30 min -
Bekijk recept