Meng de broodmix met de boter, het water en een snufje zout in een kom. Kneed het tot een soepel deeg, dek de kom af met een theedoek en laat het deeg 25 min. rijzen op een warme plek. Maak intussen de vulling. Klop het ei los in een kommetje en houd 2 el apart om het deeg mee te bestrijken. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng in een kom het gehakt met het losgeklopte ei, knoflook, paneermeel, zout, peper en de tuinkruiden. Vorm van het gehakt 8 worstjes van ongeveer 10 cm en haal ze door de bloem. Verwarm de oven voor op 200 C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een rechthoek en snijd hieruit 8 plakken van 10 bij 15 cm. Bestrijk de randen van de deegplakjes met water, verpak elk worstje in een plakje deeg en plak de naden goed op elkaar. Bestrijk de worstenbroodjes met het overgebleven ei en bestrooi ze met de geraspte kaas. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ongeveer 20 min. goudbruin en gaar. Variatietips: - Kruid het gehakt met 1 knoflookteentje, 1 tl chilipoeder en 1 el tomatenpuree; - Bestrooi de worstenbroodjes met sesamzaad.