worstenbroodjes 3

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het gehakt aan met het zout,peper, 1 ei, paneermeel, en een beetje maggie (dit maakt het juist zo lekker) Haal dan de velletjes bladerdeeg uit de diepvriezer, en leg deze op de aanrecht, maak van 30 gram gehakt steeds een worstje, en leg dit op het bladerdeeg, vouw het deeg dicht. Klop het andere ei, en wrijf het bladerdeeg daarmee in, voor een mooie bruine kleur. Alles in de oven, op 220 graden, ong. 20 a 25 minuten.

worstenbroodjes 3 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept