Worstenbroodjes met sesam en peterselie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van het broodjesmix een brooddeeg zoals op de verpakking is aangegeven. Laat deeg 10 minuten rijzen. Maak gehakt aan met het in melk geweekte brood, zout, peper en noodmuskaat. Vet de bakplaat in. Verdeel het deeg in vijf gelijke porties op een met bloem bestoven aanrecht. Rol het deeg uit met een deegrol tot lapjes van 6 x 10 cm. Leg op ieder lapje een rolletje gehakt. Rol het geheel op en vouw de uiteinden naar binnen. Leg de broodjes met de naad naar beneden op bakblik. Bestrijk broodjes met koffiemelk en strooi er sesamzaad over. Bak de broodjes middenin de voorverwarmde oven (temperatuur 225°C of ovenstand 5) in 15 minuten gaar en bruin. Dien ze op in een broodmandje en garneer met peterselie.

Worstenbroodjes met sesam en peterselie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept