Wortel-kervelsoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de wortelen schoon. Snij ze in plakjes en breng ze met bouillon aan de kook. Gebruik per 10 wortelen 1 liter water en een bouillonblokje. Laat 15 min. koken en roer door de roerzeef. Snipper de ui en fruit in wat boter, voeg kervel en bloem toe en bak al roerend gedurende 1 minuut. Voeg geleidelijk de wortelbouillon toe. Halveer de eieren en meng de eierdooiers met de roomboter. Voeg zout en peper toe naar smaak. Vul de eiwithelften met het eierdooiermengsel en laat ze in de soep drijven. Garneer eventueel met wat verse kervel.

Wortel-kervelsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-kervelsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Kervelsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kervelsoep
30-60 min -
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept