Lasagne met bolognese-saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Bak ze in de boter en voeg de bloem toe. Doe daarna scheutje voor scheutje al roerend de melk erbij, tot je een niet al te dunne saus krijgt. Breng deze op smaak met zout en peper. Doe in een vuurvaste schaal laag voor laag de lasagne-ingrediënten: eerst bolognese-saus, daarna champignonsaus en vervolgens lasagnebladen enzovoort, tot de sauzen op zijn. Altijd eindigen met bolognese-saus! Strooi ten slotte geraspte kaas over de schotel. Zet de schaal in de oven (200ºC) en laat de lasagne in 30 minuten gaar worden.

Lasagne met bolognese-saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept