Kook de lasagnebladen beetgaar in ruim kokend water met hierin een scheutje olijfolie en wat zout. Giet de bladen af, spoel ze koud en laat ze uitlekken op een schone doek. Dek ze hierna af met een andere doek. Ontdooi ondertussen de spinazie. Verwarm vervolgens in een koekenpan de wijn en los hierin de roomkaas op. Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg hieraan de wijnkaassaus toe. Houd dit warm tot gebruik. Kruid nu de scholfilets met wat peper en zout, besprenkel ze met een scheutje witte wijn en maak ze in ongeveer 2 minuten gaar in de magnetron. Laat ze hierna afkoelen. Bestrijk de bodem van een ovenschaal met wat roomboter en leg op de bodem van deze schaal gekookte lasagnebladen. Verdeel hierop wat spinazie en stukken scholfilet. Giet bechamelsaus erover en bedek een en ander met lasagnebladen. Ga zo door tot de ingredi?nten op zijn. Bedek het geheel met de overgebleven bechamelsaus en bestrooi het met paneermeel en geraspte Parmezaanse kaas. Zet de schaal gedurende 20 minuten in een op 200? C voorverwarmde oven, zodat de inhoud goudbruin kleurt. Serveer dit heerlijke gerecht direct met bijvoorbeeld lekkere salade en wat stokbrood.