Lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum. Roer het roomijs, de room en de witte chocolade met de rozijnen om tot een gladde massa. Verdeel deze massa in ronde vormpjes en laat harden in de diepvries. Smelt de fondantchocolade en maak met een spatel 12 ringen op boterhampapier. Haal het roomijs uit de vormen en snijd ze in twee?n. Maak een torentje met afwisselend roomijs en chocoladeringen. Werk af met de frambozen en de munt, en dien op met de frambozencoulis en de mangocoulis.

Lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
American pancakes met appel, rozijn en honing
30 min
Bekijk recept
Appel-rozijn-amandel-muffins (versie 3: met meer
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijn-amandel-muffins (versie 2: met
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept