Gebraden wild konijn met zuidvruchten,

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de abrikozen een nacht van tevoren in de wijn. Breng dit vervolgens met de suiker aan de kook en laat dit enige uren op een zacht vuur trekken. Voeg de laatste 10 minuten de rozijnen toe. Zeef het geheel en bewaar het vocht. Bestrooi de konijnbouten met de tijm, zout en peper. Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de bouten rondom bruin. Voeg de abrikozen met het vocht toe, verwarm het geheel en sluit de pan. Stoof dit gedurende ca. 60 minuten. Bind het stoofvocht met de aangemengde maïzena, voeg de rozijnen toe en maak het gerecht op smaak af met zout en peper. Gebraden wild konijn met zuidvruchten, gekookte Chinese kool en gekookte krieltjes. Tip: Bereid de konijnbouten in een voorverwarmde oven (175°), en reken 60-90 min per/kg. konijnvlees.

Gebraden wild konijn met zuidvruchten, is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loaf van noten en zuidvruchten
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dessert van tarwekorrels, zuidvruchten en noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept