Geflambeerde ananas

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de ananas in dikke schijven en schil ze en verwijder de harde kern.
- Verwarm de boter en voeg de suiker toe.
- Giet het sinaasappelsap erbij en laat 2 minuten inkoken.
- Leg de ananas in de warme saus, verwarm nog even en voeg de amaretto toe, flambeer , leg op een bord in iedere schijf een bolletje vanilleijs en overgiet met de warme saus. TIP: - Kies voor een ananas extra sweet, deze variant kost iets meer, maar is zijn prijs meer dan waard.

Geflambeerde ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept