Geflambeerde ananas met coco sabayon

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de sabayon met de eieren, suiker, wijn en de malibu zoals gebruikelijk.
- Wentel de ananas schijven in de bruine suiker en bak hen even aan in de pan op een zacht vuur ongeveer een 5 tal minuten.
- Flambeer de ananas met de rum en schik deze op de borden.
- Garneer met de sabayon en over strooi met de geraspte coco.

Geflambeerde ananas met coco sabayon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept