Geflambeerde biefstuk met groene peper

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de biefstukken 2 à 3 min. aan elke kant in een pan met de helft van de boter. Zout het vlees - Giet de cognac over het vlees en flambeer het. Doof de vlammen met een deksel.
- Neem de geflambeerde biefstukken uit de pan. Houd ze warm tussen twee diepe borden.
- Giet de room en de gekookte fond bij de braadjus. Laat gedurende 1 min. op hoog vuur inkoken. Doof het vuur. Roer de rest van de boter door de saus. Meng de uitgelekte peperbolletjes bij de saus. Laat niet meer koken.
- Schik de biefstukken op een schotel. Overgiet met de pepersaus. Versier het vlees met een toefje waterkers of tuinkers. Dien zeer warm op.

Geflambeerde biefstuk met groene peper is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept