Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tomaten in kokend water dompelen, verfrissen en de huid en de zaden verwijderen. Het vlees in blokjes snijden. De paprika doormidden snijden, het zaad verwijderen en het vlees in blokjes snijden. De pantsers en koppen van de scampi's halen. Het lijf tot het uiteinde van de staart doormidden snijden. Ui en knoflook versnipperen en stoven in olijfolie tot de ui glazig is. De scampi's kort meebakken. Giet een scheut cognac in de hete pan en laat het vuur in de pan slaan (pas op voor de ontvlambare dampen). Voeg blokjes tomaat en paprika toe en stoof de groente kort. Doe de curry en ketchup in de pan en roer alles om. Voeg de room toe en breng de saus al roerende aan de kook. Opdienen met gebakken rijst.

Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomatenroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met tomatenroomsaus en rivierkreeftjes
20 - 30 min -
Bekijk recept
Kipfilet In Tomaten-roomsaus Met Pandanrijst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept