Geflambeerde scampi’s van Agnes in kerriesaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Scampi’s bakken in boter en flamberen met cognac Uit de pan nemen en warm houden Ketchup in de pan doen en blijven roeren Kerrie toevoegen en pezo Room onderroeren en laten inkoken Fijngehakte peterselie toevoegen, Scampi’s terug in de saus doen

Geflambeerde scampi’s van Agnes in kerriesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept