Geflambeerde steaks met champignons

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de champignons en snijd ze in plakjes, laat ze hun vocht afgeven in een pan met de helft van de boter. Kruid met zout en peper en strooi de gehakte peterselie erop aan het einde van de baktijd.Bak de biefstukken naar smaak gaar in een grote pan met de rest van de boter. Doe er peper en zout op. Giet er de whisky over en laat flamberen (opgelet : niet onder de dampkap !). Neem ze uit de pan en hou ze warm. Dan giet u de slagroom in de pan en roert u het vleesnat goed los. Voeg de uitgelekte groene peper toe en laat 3 minuten sudderen.Overgiet de biefstukken met de saus en dien op met de champignons, zonder de frieten te vergeten, natuurlijk!

Geflambeerde steaks met champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept