Gefrituurde gamba’s met een sausje van passie

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, rasp ze in fijne reepjes, spoel ze af en droog ze. Snij de boontjes, mango’s, verse en gekonfijte tomaten in blokjes. Voeg er peper, zout, olijfolie en de versnipperde sjalotjes aan toe. Klop het ei op. Leg de gepelde gamba’s in het losgeklopte ei. Kleef de aardappelreepjes rond de gamba’s en frituur ze goudgeel (180°; 5 min.). Dresseer de versneden groenten en de mango’s op een bord. Leg daarop de gebakken gamba’s. Meng nu de ingrediënten voor het sausje van passievruchten en versier hiermee het bord. Tip: Als extra sausje kan je wat mayonaise mixen met verse basilicum.

Gefrituurde gamba’s met een sausje van passie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept
Picknickbol met tonijn
20 min
Bekijk recept
Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept