Gegratineerde andijvie met aardappel en rozemarijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: - Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Doe 1 eetlepel olie in een pan en fruit de ui. Voeg de andijvie en peper toe en bak nog 2-3 minuten. Haal de andijvie van het vuur.
- Doe de aardappelschijfjes in een kom en meng ze goed met de resterende olie, rozemarijn, knoflook en zout.
- Bekleed de bodem van een ovenschaal met de helft van de aardappels. Doe de andijvie erop en dan weer een laagje aardappels. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem ongeveer 20 minuten in de oven.
- Haal daarna de schaal uit de oven, neem het folie eraf en schenk de sojamelk en -room erover. Bak alles nog zo'n 30 minuten totdat de aardappels mooi bruin worden.

Gegratineerde andijvie met aardappel en rozemarijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept