Gegratineerde eieren in Mornaysaus (voorgerecht)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de eieren in de lengte. Neem er de eierdooiers uit en meng ze met room, azijn, zout en peper, tot het een mooie gladde massa bekomt, waarmee u de eiwitten vult. Leg ze in een beboterde ovenvaste schotel, bestrooi met de kruiden en giet de Mornaysaus over. Bestrooi met geraspte kaas en vlokjes boter. Laat gratineren in de oven, waarbij u de ovendeur open laat. dien zeer warm op.

Gegratineerde eieren in Mornaysaus (voorgerecht) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept