Gegratineerde geitenkaas met honing-kruidensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de geitenkaas samen met de room en de cayennepeper in een keukenmachine en draai er een zachte mousse van. Zet deze weg in de koelkast. Hak de kruiden en vermeng deze met de honing. Vet een bakblik in met olie. Maak een caramel van de suiker en doe hier de stukken pecannoot in. Zorg dat de stukken noot geheel bedekt zijn met de caramel en leg ze dan op het geoliede bakblik. Laat ze afkoelen. Maak met behulp van twee lepels bolletjes van de geitenkaas. Verdeel deze over vier borden. Zet deze onder de gril of in een oven met bovenwarmte, tot de bolletjes iets beginnen te kleuren. Giet de kruidenhoning er over en garneer met de gecarameliseerde pecannootjes.

Gegratineerde geitenkaas met honing-kruidensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept