Gegratineerde visvinkjes met venkel en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij 2 venkelknollen in fijne reepjes. Verhit 1 eetl. boter in een kookpot en laat er de venkelreepjes 5 à 10 min. afgedekt in sudderen (voeg indien nodig wat water toe). Doe er 3 tomaten in partjes bij en kruid met peper en zout. Schep de groenten in een ovenschotel en schik er 4 à 6 diepgevroren visvinkjes van zalm en kabeljauw (diepvries, Kelvin) op. Verhit ondertussen 3 eetl. boter, roer er 3 eetl. bloem door en laat even bakken. Leng al roerende aan met 3 à 5 dl water tot een mooi gebonden saus. Verkruimel er 1/2 blokje visbouillon over en laat nog even doorkoken. Doe de saus in de ovenschotel en bestrooi met 70 g gemalen mozzarella. Schuif 20 min. in een op 190 °C voorverwarmde oven. Dien op met gekookte aardappelen of puree.

Gegratineerde visvinkjes met venkel en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept