Gegrilde dorade met mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis onder stromend water wassen en droogdeppen. Instrijken met mosterd en vers gemalen peper, even laten rusten en instrijken met gesmolten boter. Het rooster instrijken met olie en de filets 5 minuten grillen aan elke zijde. Maak een roux; doe er melk bij en de in de azijn losgeroerde mosterd.Eventueel bijkruiden en verder afwerken met de kappertjes. De vis garneren met citroenschijfjes; serveren met doperwtjes en aardappelen in de schil.

Gegrilde dorade met mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept