Gegrilde kipfilet met appel, witloofsalade en pass

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de vinaigrette: 1 kopje ciderazijn in een steelpannetje doen en met het pulp van de passievruchten laten koken. Als het kookt, van het vuur nemen, zeven, laten afkoelen en vervolgens in een kommetje doen. Als laatste de olie eronder kloppen tot het op goede smaak gekomen is. Voor de salade: De veldsla wassen, de helft van de paprika's in dobbelsteentjes snijden, de appel en het witloof in fijne reepjes snijden. Dit alles dooreen mengen met wat vinaigrette. De kipfilets kruiden met peper en rozemarijn en grillen. De noedels koken. Schik alles mooi op een bord en garneer met de roze peperbolletjes.

Gegrilde kipfilet met appel, witloofsalade en pass is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip Aransas Pass
10-20 min -
Bekijk recept
Bountiful black bean soup
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept