Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Voor de persillade: meng de peterselie, de look, het broodkruim en de olijfolie tot een homogene massa (niet te nat) en kruid met peper en zout.
- Kook de pasta beetgaar en warm ze terug op in wat olijfolie.
- Bak de vier grote champignonkoppen gaar in boter.
- Bak de zeeduivelfilet voor driekwart gaar in boter (ongeveer 4 minuten per kant). Strijk ze dan in met een beetje mosterd en daarna met de persillade. Plaats de visfilets dan 1 ? 2 minuten onder de hete grill tot de persillade lichtjes begint te kleuren.
- Schik de zeeduivelfilet en de pasta naast elkaar op het bord en plaats de champignonkop op de pasta

Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken ham met geglaceerde appeltjes en champign
0 min
Bekijk recept
kip broccoli schotel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept