Gehakt met aardappelpuree en bloemkool

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof het gehakt aan in wat bakken en braden tot het gaar is en doe alles in een ovenschotel Kook de aardappelen en maak er een slappe puree van Kook de bloemkool gaar Schik de puree op het gehakt en de bloemkool op de puree Maak een bechamel suas van de solo, de bloem, melk en het bloemkoolsap(kookvocht), nootmuskaat en citroensap Giet de bechamelsaus op de bloemkool en strooi er de kaas over. Zet 25 min in een oven van 200graden

Gehakt met aardappelpuree en bloemkool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept