Gekaremeliseerde appels met druiven

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de appels in achten verwijder schil en klokhuis. Was de druiven halveer ze en verwijder de pitten.
- Klop de slagroom met daarin de basterdsuiker vanilleessence bijna stijf zet tot gebruik in de koelkast. - Verhit de boter met de basterdsuiker en de kaneel in een koekenpan(liefst een met een dikke bodem) totdat het mengsel begint te kleuren. Bak hierin de appelparten op een middehoog vuur onder regelmatig omscheppen goudbruin.
- Flambeer het met de cognac schep de druiven erdoor en laat het geheel goed doorwarmen.Schep het mengsel in kommetjes en serveer er de slagroom bij

Gekaremeliseerde appels met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

duif met rozijntjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept