Geitenkaas met appel en rauwe ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wikkel de kaasjes in de ham. Schil de appels en steek er met een meloenlepel balletjes uit, bak die in de boter tot ze zacht zijn. Zet de kaasjes met ham 2 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Roer de honing door de appelballetjes. Doe een kaasje op een warme bord en schik de appelballetjes erom, bestrooi met tijm.

Geitenkaas met appel en rauwe ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept