Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei
0 sterren op basis van 0 stem(men)
- Bak er in de boter 4 dunne flensjes van.
- Verwarmen de oven voor op 200 graden C.
- Halveer de plakken geitenkaas en bestrooi ze met peper.
- Laat in de boter de ui en prei op laag vuur smoren.
- Voeg de suiker en 4 el water toe en verwarm het geheel al omscheppend tot het water verdampt en de suiker gecarameliseerd is.
- Spreid de flensjes uit.
- Leg op elk flensje wat groenten en daarop 2 stukjes geitenkaas.
- Vouw de flensjes in vieren.
- Schep de rest van de groenten in een ovenschaal en leg de flensjes met de punt naar het midden erop.
- Schep in het midden de creme fraiche en strooi er de amandelen over.
- Laat in het midden van de oven de creme fraiche in +/- 8 minuten smelten."}}