Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak een beslag van de bloem, zout, het ei en de melk.
- Bak er in de boter 4 dunne flensjes van.
- Verwarmen de oven voor op 200 graden C.
- Halveer de plakken geitenkaas en bestrooi ze met peper.
- Laat in de boter de ui en prei op laag vuur smoren.
- Voeg de suiker en 4 el water toe en verwarm het geheel al omscheppend tot het water verdampt en de suiker gecarameliseerd is.
- Spreid de flensjes uit.
- Leg op elk flensje wat groenten en daarop 2 stukjes geitenkaas.
- Vouw de flensjes in vieren.
- Schep de rest van de groenten in een ovenschaal en leg de flensjes met de punt naar het midden erop.
- Schep in het midden de creme fraiche en strooi er de amandelen over.
- Laat in het midden van de oven de creme fraiche in +/- 8 minuten smelten.

Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasflensjes Met Gekarameliseerde Ui En Prei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
GEITENKAASFLENSJES MET GEKARAMELISEERDE PREI EN HONING
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept