Verwarm de oven voor op 190 graden, hetelucht 170 graden. Snijd 8 rauwe garnalen fijn. Kook de aardappelen gaar met wat zout en prak ze fijn. Roer de garnalen stukjes door de warme puree. Op smaak brengen met zout, peper en de slagroom. Neem een grillpan en gril de snoekbaars aan elke kant ca. 2 min. Maak met een mes een ruitmotief in de velkant. Laat de filets nog ca. 5 min. doorgaren in de voorverwarmde oven. Houd ze, tot gebruik, warm in alu-folie. Rijd de overgebleven garnalen aan houten stokjes en gril ze, aan elke kant, ca. 3 min. Leg een "bergje" van de puree op een bord, daar bovenop een snoekbaarsfilet. Steek een spies met garnalen door de filet heen. Druppel op elk bord een halve lepel olijfolie en enkele druppels balsamicoazijn.
Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen. is een recept van Jerryke's Cuisine