Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden, hetelucht 170 graden. Snijd 8 rauwe garnalen fijn. Kook de aardappelen gaar met wat zout en prak ze fijn. Roer de garnalen stukjes door de warme puree. Op smaak brengen met zout, peper en de slagroom. Neem een grillpan en gril de snoekbaars aan elke kant ca. 2 min. Maak met een mes een ruitmotief in de velkant. Laat de filets nog ca. 5 min. doorgaren in de voorverwarmde oven. Houd ze, tot gebruik, warm in alu-folie. Rijd de overgebleven garnalen aan houten stokjes en gril ze, aan elke kant, ca. 3 min. Leg een "bergje" van de puree op een bord, daar bovenop een snoekbaarsfilet. Steek een spies met garnalen door de filet heen. Druppel op elk bord een halve lepel olijfolie en enkele druppels balsamicoazijn.

Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept