Gegrilde tonijn met tomatenchutney

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de tonijn en besprenkel met wat van de olie. Gril de vis en serveer met koude of warme chutney; Overgiet het geheel met de rest van de olie en het citroensap; Bestrooi met het gehakte basilicum Tomatenchutney voor 4 personen: 4 tomaten 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie Tijm en laurier Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in dobbelsteentjes; Hak de ajuin en het knoflookteentje fijn en stoof ze aan in olijfolie; Voeg er de tomaten, de tijm en laurier aan toe en laat op een zacht vuurtje ongeveer 45 minuten inkoken tot een chutney (vruchtenpuree)

Gegrilde tonijn met tomatenchutney is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Tomatenchutney
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney Met Gember
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept