Gegrilde tonijnfilet met geparfumeerde spaghetti

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spaghetti “al dente” in zout water. Verwarm de olijfolie in een antiaanbakpan en doe er de ingevroren champignons in. Doe er wat zout bij en laat ze 5 à 10 minuten koken. Voeg er vervolgens de ingevroren tomaten aan toe, meng alles dooreen en laat nog 5 minuten koken. Proef en breng zo nodig op smaak. Gril de tonijnfilets en draai ze om na halve baktijd. Bak ze al dan niet rosé, afhankelijk van uw voorkeur. Laat de spaghetti uitlekken en giet ze in de pan met de champignons en de tomaten. Doe er enkele fijngehakte basilicumblaadjes bij. Meng alles goed dooreen en doe het mengsel op de warme dienschotel. Leg de tonijnfilets op de spaghetti en ga er gul over met de peperpolen. Versier ze met de basilicumblaadjes.

Gegrilde tonijnfilet met geparfumeerde spaghetti is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept