Gegratineerde mosselen met pistou

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Voor de bereiding van de pistou: stamp de knoflook en de blaadjes basilicum losjes fijn, voeg olijfolie, peper en zout toe en mix dit alles tot een dik mengsel.
- Spoel de mosselen schoon en verwijder eventuele baarddraden. Kook ze in een bodempje water, laat ze uitlekken en haal ze uit hun schelp. Leg de mosselen vervolgens in een halve schelp en verdeel ze over een ovenbestendige schaal. Schep 1 theelepeltje pistou over elke mossel, strooi hier parmezaankaas overheen en laat de schaal een paar minuten onder de ovengrill staan.
- Serveer er brood bij.

Gegratineerde mosselen met pistou is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Groentesoep met pistou
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soupe au pistou
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenten met pistou en aioli
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept