Gegratineerde Mosselen van Micmac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Was de mosselen grondig. Doe de mosselen met 2 eetlepels olijfolie en de wijn in een afgedekte pan en kook de mosselen gaar. Schud de mosselen regelmatig om. Haal ze daarna uit de schelp en leg de mosselen in een platte vuurvaste ovenschaal. Verwijder de dichtgebleven mosselen. Meng het paneermeel, kaas, peterselie en de knoflook. Doe wat kookvocht van de mosselen over de mosselen en doe daarna het paneermeelmengsel over de mosselen. Zorg ervoor dat deze laag niet te dik wordt. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Gratineer de mosselen in de voorverwarmde oven tot er een bruin korstje vormt recept met dank aan Micmac

Gegratineerde Mosselen van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept
Marinade voor spare ribs van Micmac
0 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept