Gegratineerde tagliatelle met zeewolf

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle 'al dente' volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, laat die uitlekken, maar bewaar het kookwater. Snij de wortel, prei en selder in fijne reepjes. Hak de sjalot, knoflook, peterselie, bieslook en basilicum fijn. Verhit de olijfolie en bak de sjalot glazig. Voeg de prei, wortel, selder, basilicum en peterselie bij en spijs met peper en zout. Laat onder gesloten deksel even garen en voeg er kookvocht van de tagliatelle bij tot de groenten net onder staan. Laat verder garen zonder deksel. Spijs de visfilets met peper en zout en schik die op de groenten wanneer die bijna gaar zijn. Laat op een zacht vuur ongeveer 4 minuten verder garen onder gesloten deksel. Verdeel de tagliatelle in een vuurvaste schotel en schik de zeewolffilets erop. Voeg de room en de boter bij de groenten en laat 5 minuten zachtjes inkoken tot sausdikte. Nappeer de vis en de tagliatelle met de groentesaus, bestrooi met de kaas en gratineer in de oven.

Gegratineerde tagliatelle met zeewolf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept