Gekookte eieren met champignonsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de eieren in 8 minuten bijna hard en laat ze schrikken onder de koude kraan.
- Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes.
- Snipper de schoongemaakte ui.
- Verhit de boter in een steelpan met een dikke bodem.
- Roerbak de champignons en de ui kort tot de ui glazig is.
- Bestrooi met de bloem en laat kort meebakken.
- Roer er scheut voor scheut de melk door.
- Blijf roeren tot het een gebonden saus is en laat op laag vuur circa 5 minuten zachtjes koken.
- Breng de saus op smaak met de kerrie en wat zout en peper.
- Schep de saus in een voorverwarmde schaal.
- Leg er de gepelde en gehalveerde eieren op. Bestrooi met wat paprikapoeder.
- Lekker met rijst,pasta,aardappelpuree of gekookte aardappelen en groenten naar keuze.

Gekookte eieren met champignonsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept