Voorbereiding : Neem je allergrootste pan en vul hem voor 3/4 met water, doe daar ca. 1 el citroensap bij en breng dit aan de kook. Als het water goed kookt de kreeft erin doen en op hoog vuur houden tot het weer goed kookt. Vervolgens het vuur temperen en ca. 20-25 min. door laten koken. Intussen de helft van het zakje saus oplossen in ca 150 cc water. Het blikje zalm openen uit laten lekken en toevoegen zonder "graten" (koud ). Dan het glas wijn (100 cc) toevoegen, een ruime theelepel citroensap en na goed mengen langzaam opwarmen. Net niet laten koken, blijven roeren. 3/4 de van de dille fijn snijden (niet te fijn) en toevoegen vervolgens de garnalen ook toevoegen. Nu naar smaak peper en zout toevoegen. Als het geheel weer warm is afzetten. Intussen is de kreeft ook gaar en handelbaar (iets afgekoeld). Exact over het midden door snijden (zagen) en de kieuwholte schoon maken.(voorin bij de kop) De twee helften in een oven/microgolfoven schaal draperen met de holtes naar boven. Die opvullen met de saus, mag best ruim overgieten. Opmaken met de resten dille en de peterselie en bij voorkeur even (2-4 min) opwarmen in de microgolfoven of in een oven van 150 graden. Smakelijk !