Gekookte nieuwe aardappelen met romige mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Voor de saus de boter of margarine laten smelten, de bloem toevoegen en blijven roeren tot een gladde massa verkregen is. Dan de bouillon geleidelijk toevoegen. Steeds blijven roeren. De mosterd en de wijn toevoegen.
- De eierdooier losroeren met 2 eetlepels hete saus en dit mengseltje bij de rest van de saus roeren. De saus op smaak brengen met peper, zout en wat citroensap.
- De aardappelen bestrooien met weinig zout en in een stoommandje (of in een zeef in de pan, afgedekt met een vrij zwaar deksel) in ? 15 minuten gaar laten worden.
- Het water afgieten en de aardappelen in het mandje laten droogstomen. De saus bij de aardappelen serveren.
- Lekker met quorn en groene peultjes

Gekookte nieuwe aardappelen met romige mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept