Gekruide zoetzure peren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Nadat wij de peren (1 kg stoofperen) van hun schil en klokkenhuis hebben ontdaan, ondergaan ze net dezelfde bewerking als de kersen. Kleine peertjes schillen wij en laten het klokhuis en de steel zitten. Het steeltje krabben wij af met een mes. De peren pocheren wij de eerste maal 10 min in de stroop en ook de tweede maal laten wij ze 10 min koken totdat ze gaar zijn. Indien de peren na twee kooktijden niet gaar zijn onderwerpt men ze er nog een derde maal aan.

Gekruide zoetzure peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept