Gemarineerd konijn of haas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het schoongemaakte en versneden wild gedurende 2 á 3 dagen in een marinade van botermelk, vermengd met versneden ui, selder, wortel en een kruidentuiltje. Laat het enkele uren voor de baktijd uitlekken. Bak even kort af in bruisende boter en begiet met het marinadevocht, inclusief de groenten. Laat zachtjes garen in een oven op 200 graden. Controleer na 30 minuten of het vlees gaar is. Haal het vlees eruit en hou het warm. Bind de saus met maiszetmeel, werk af met een flinke scheut room en breng op smaak met zout en peper van de molen. Gestoofde peertjes, ingemaakte kweeperen, aardappelpuree of aardappelpuree met knolselder zijn geschikte garnituren.

Gemarineerd konijn of haas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept