Gemarineerde biefstuk met saus van rode port en ro

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de 25 gram boter in een sauspannetje, voeg de sjalotjes toe en bak deze lichtbruin. Voeg de port en wijn toe en laat deze drank gedurende 2 minuutjes inkoken. Voeg vervolgens de bouillon toe en laat de saus tot de helft inkoken. Roer dan een voor een de blokjes boter erdoor. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Verhit nu de olijfolie in een koekenpan. Schroei hierin de biefstukjes aan beide kanten in 3 minuutjes dicht en laat ze nog 3 minuten doorgaren. Schep de biefstukjes uit de pan op een bord en laat ze 5 minuten rusten. Verdeel hierna de biefstukjes over de borden en schenk de saus met de sjalotjes erover. Heerlijk met gekookte sperzieboontjes, gewikkeld in mager ontbijtspek.

Gemarineerde biefstuk met saus van rode port en ro is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Weelderige wentelteefjes
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zuppa Di Pesco Al Il Teatro
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gegrilde Coquilles Op Een Rivierkreeftjesrisotto,saus Van Ro
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kwartels met gekaramelliseerde appels, druiven, ro
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept