Gemarineerde biefstuk met saus van rode wijn en po

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een sauspannetje, voeg de sjalotjes toe en bak ze lichtbruin. Voeg de port en de wijn toe en laat het 2 minuten koken. Voeg de bouillon toe en laat de saus tot de helft inkoken. Roer één voor één de blokjes boter erdoor. Maak op smaak met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan. Schroei de biefstukje aan beide kanten in 3 minuten dicht. En laat ze nog 3 minuten doorgaren in de pan. Schep de biefstukjes uit de pan op een bord en laat ze 5 minuten rusten. Verdeel hierna de biefstukjes over de borden en schenk de saus met de sjalotjes erover. Kook de boontjes af, wikkel ze in het spek en bak ze aan in de pan met wat boter.

Gemarineerde biefstuk met saus van rode wijn en po is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kung po beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kip met cashewnoten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Po Kip Ala Szechuan
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept