Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en leg er de geitenkaas in. Dek de schaal af en zet hem ten minste 4 uur, maar liefst tot de volgende dag, in de koelkast. Leg de kaasjes in een klein, ovenvast schaaltje en zeef de olie door een fijne zeef. U hebt er 5 eetlepels van nodig voor de dressing. Kneus voor de dressing de roze peperkorrels in een kom en roer er de mosterd en de honing door. Klop er geleidelijk een eetlepel van de bewaarde marinade door, tot een gladde emulsie ontstaat. Klop er vervolgens de azijn door en daarna nog 4 eetlepels van de marinade. Voeg het hete water toe. Strooi er zout en peper naar smaak bij. Leg de geitenkaas 2-3 minuten onder een hete gril of in een matig hete voorverwarmde oven. Ze moeten warm zijn, maar niet smelten. Leg voor het serveren de spinazieblaadjes, walnoten en partjes nectarine in een kom en sprenkel er de roze-peperkorreldressing over. Strooi er zout en peper naar smaak over. Leg de kaasjes op de borden, strooi er een paar gekneusde roze peperkorrels over en schep er een bergje salade naast. Lekker stokbrood is hier heerlijk bij. Tip: Als u aan de lijn doet, vervang dan de helft van de olie in de dressing door ingekookte kippenbouillon.
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing is een recept van Jerryke's Cuisine