Gemarineerde haring 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fileer de haringen (in het geval van ongefileerde haringen, uiteraard). Snij de haringen in 2 cm. brede stukken. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Maak eventueel de pimentkorrels fijn. Doe vervolgens de haringen in een pot met de kruiden, de uien en een takje dille. Kook het water met de azijn en de suiker. Laat het afkoelen en giet het koud over de haring. Laat dit geheel 1 dag staan. Bewaren: in de koelkast, 1-2 weken houdbaar.

Gemarineerde haring 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept