Gemarineerde kabeljauw

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljauw in hele dunne plakjes en doe ze in de schaal. Meng de balsamico en de sinaasappelsap met elkaar en voeg de laurier toe. Giet de marinade over de kabeljauw en laat de vis een dag marineren. Schil de komkommer, haal de zaadlijsten eruit en snijd hem in kleine blokjes. Was de radijsjes en snijd ze in reepjes. Meng dit met de tuinkers. Leg de plakjes uitgelekte kabeljauw als een bloem op het bord. En strooi de salade erover. variaties: Je kunt in plaats van tuinkers ook diakonkers gebruiken. Het is erg belangrijk dat je superverse vis neemt. Deze kun je bij de vishandel of op de markt halen.

Gemarineerde kabeljauw is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept