Gemarineerde koolvis met roze peper en limoen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de koolvisfilet in zeer fijne plakjes snijden door uw vishandelaar of leg de visfilet enkele uren in het vriesvak waarna hij makkelijker te versnijden is.
- Maak een marinade met de wijn, het limoensap, de gehakte sjalot, de peperbolletjes, de dille, peper en zout.
- Giet de marinade over de koolvisplakjes en laat 1 tot 2 uur marineren in de koelkast.
- Schik de koolvisplakjes op het bord. Versier met limoenschijfjes, roze peperbolletjes en dilletakjes.
- Lekker met koel glas witte wijn en stokbrood. Het gerecht kunt u ook serveren met gerookte zalm, waarover je vlak voor het opdienen de marinade drupppelt.

Gemarineerde koolvis met roze peper en limoen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept