Gemarineerde ossenhaas met bier en balsamicoazijn

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik met een vleesvork gaatjes in de ossenhaas. Roer de overige ingrediënten door elkaar in een kom. Doe de ossenhaas in een plastic zak. Doe de marinade erbij en bind de zak dicht. Leg de zak in een schaal en laat de ossenhaas 12 tot 24 uur marineren in de koelkast. Haal daarna het vlees uit de zak en dep het droog. Gril het op een grilplaatje 6 minuten aan iedere kant. Laat het vlees 10 minuten op een warme plek rusten en snijd het daarna in plakken. Kook de marinade in in een sauspan tot deze dik begint te worden. Leg het vlees op een schaal en giet de saus erover.

Gemarineerde ossenhaas met bier en balsamicoazijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept