Gemarineerde ribbetjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de gepelde sjalot en de knoflook fijn. Vermeng in een kom al de ingredienten voor de marinade. Doe er de vleesribben bij. Schep goed om. Dek af en zet minstens een nacht in de koelkast. Rooster 's anderendaags de ribbetjes onder de ovengrill (op een rooster met daaronder een schaal) of in een grillpan. Keer ze vaak om. Reken ongeveer 15 minuten. Bestrooi ze de laatste minuut met sesamzaadjes. Lekker met in de schil gekookte aardappelen met knoflookboter, en een gemengde salade van witloof, veldsla en raketsla, aangemaakt met een lichte notenvinaigrette.

Gemarineerde ribbetjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zachte spareribs met sinaasappel en avocadodip
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde ribbetjes met marinade spicy Tex-Mex
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde ribbetjes met marinade van sinaasappel-whisky
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde ribbetjes met Thaïse marinade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept